Groepsreis Schotland

Je droomt al een tijdje van een rondreis Schotland. Helaas zie je alleen er echt tegenop om links te gaan rijden. Of je ziet het misschien niet zitten om de reis alleen te maken. Gelukkig kan je kiezen voor een groepsrondreis Schotland. Samen met een gezellige groep ga je langs de hoogtepunten van Schotland.

Een groepsrondreis Schotland kan je met een Nederlandstalige reisleiding boeken. De reisleiding laat je de mooiste plekjes van Schotland zien tijdens een meerdaagse rondreis. De reis begint al direct in Nederland als je samen met de groep naar Schotland afreist. Vanaf hier gaat de vakantie echt beginnen.

Een groepsrondreis Schotland kan je boeken met het vliegtuig, maar het is ook mogelijk met de ferry. Vanuit IJmuiden vertrek je naar Newcastle waar de reisleiding je al staat op te wachten. Vanuit hier vertrekt de bus direct naar Schotland. Uiteraard begint de reis in het prachtige Edinburgh waar jullie even kunnen uitrusten van de reis en de stad ontdekken. Daarna gaat de rondreis door Schotland echt beginnen.

Je kan bij een groepsrondreis Schotland kiezen uit verschillende natuurgebieden en regio’s om te bezoeken. Elke reis heeft z’n eigen thema met bezienswaardigheden om te bezichtigen. Je kan bijvoorbeeld door de Schotse Hooglanden reizen of de mooiste route van Europa afleggen.

Laat je tijdens een groepsrondreis Schotland vooral verrassen door de schitterende natuur. Vooral de Schotse Hooglanden zijn een unieke plek om in het echt te zien. Uiteraard ga je hier een bezoek aan brengen. Net als de oude dorpjes en schitterende kastelen en geschiedenis die het land rijk is.

Busreis Schotland 2022

Busreis Schotland 2022 kan je het complete land gaan ontdekken zonder dat je zelf hoeft te rijden. Dit is uiteraard fijn tijdens een bezoek aan de whisky distilleerderij. Maar het is natuurlijk ook fijn als je zelf niet links hoeft te rijden. In 2022 kan je eindelijk jouw droomreis door Schotland gaan maken.

Uiteraard gaat de busreis Schotland 2022 langs de hoogtepunten van dit schitterende land. Je kan kiezen uit verschillende reizen door Schotland. Bijvoorbeeld een 8-daagse rondreis of een 10-daagse rondreis langs alle hoogtepunten in het land. Een aantal reizen vertrekken gegarandeerd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je busreis Schotland 2022 onverwacht wordt afgezegd.

Busreis De Schotse Hooglanden
Busreis De Schotse Hooglanden

Ben je vooral benieuwd naar de Schotse Hooglanden? Dan kan je kiezen voor een busreis Schotland 2022 naar de Schotse Hooglanden. Deze rondreis staat volledig in het teken van dit schitterende natuurgebied. Uiteraard wordt er ook een klein uitstapje gemaakt naar de Orkney eilanden. Zo zie je echt hoe schitterend Schotland is om te zien.

Uiteraard kan je ook een busreis Schotland 2022 maken langs alle hoogtepunten van het land. Zo ga je niet alleen naar de Schotse Hooglanden, maar ook naar de Lowlands en schattige dorpjes zoals Ullapool en Pitlochry. Uiteraard breng je ook een bezoek aan Nessie en aan de Schotse stad Edinburgh. Na afloop kan je terugkijken op een bijzondere reis door Schotland.

Een busreis Schotland 2022 kan je boeken met vertrekgarantie en een Nederlandse reisleiding. Je weet zo zeker dat je op de vertrek dag ook echt naar Schotland gaat en er niet te weinig deelnemers zijn. Dankzij een Nederlandse reisleiding krijg je ook nog eens uitstekende begeleiding en uitleg tijdens de rondreis.

Busreis Schotland all inclusive

Het nadeel van een busreis Schotland is dat er bovenop de reiskosten nog flink wat kosten bijkomen. Dit is jammer want je betaald al een aardig bedrag voor je rondreis. Ter plaatse blijkt dat de excursies bijvoorbeeld niet zijn inbegrepen of de ferry naar de Orkney eilanden. Gelukkig kan je ook kiezen voor een busreis Schotland all inclusive.

Check bij het boeken wel van tevoren wat er precies is inbegrepen bij een busreis all inclusive. Soms betekent dit dat de excursies, busreis zelf en overnachtingen zijn inbegrepen. Dit betekent dat je nog wel gewoon voor het eten en eventuele drankjes moet betalen. Er zijn ook busreizen waarbij echt alles is inbegrepen. Het enige wat je nog hoeft te doen is genieten van het schitterende landschap.

Aberdeen

Het komt ook voor dat een aantal excursies optioneel zijn bij een busreis Schotland. Een deel van de reis ligt vast en hier doe je samen met de groep aan mee. Maar het komt ook voor dat een deel vrij toegankelijk is. Je kan zelf besluiten of je met de groep meegaat of je op locatie blijft om de omgeving te verkennen. Dit geeft wat meer vrijheid tijdens de rondreis. De optionele excursies zijn vaak tegen betaling.

Check ook bij een all inclusive busreis Schotland of de tocht er naartoe is inbegrepen. Soms is het vrij om zelf te bepalen hoe je naar Schotland afreist. Je kan kiezen voor een reis per vliegtuig of met de ferry. Als de reis niet is inbegrepen, dan komen deze nog bovenop de kosten van de rondreis.

Uiteraard zijn er ook verschillende busreizen waarbij ook de reis naar Schotland toe is inbegrepen. Het is hierbij even goed om te vergelijken hoe je de reis wilt maken en wat er precies is inbegrepen.

Groepsrondreis Schotland Ierland

Een groepsreis Schotland & Ierland is natuurlijk een combinatie van de twee mooiste landen van het Verenigd Koninkrijk. Als je liever niet zelf met de auto links gaat rijden, dan kan je voor een groepsreis kiezen. Hierbij ga je samen met een gezellige groep zowel Schotland als Ierland ontdekken.

Tijdens een groepsrondreis Schotland en Ierland krijg je uiteraard het beste uit beide landen te zien. Je begint je rondreis in Glasgow of Edinburgh. Na een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam breng je direct een dag in deze stad door. De volgende dag breng je al een bezoek aan de schitterende Highlands en Lowlands van Schotland. Vanuit Schotland rij je door naar het altijd groene Ierland.

In Ierland wordt uiteraard een bezoek gebracht aan Dublin en Galway. Maar ook de prachtige streken zoals Gonnemara en Glenvaegh worden bezocht. We brengen ook een bezoek aan Noord-Ierland waarbij we een bezoek brengen aan Belfast. Een stad die vroeger negatief in het nieuws stond, maar nu volledig is opgeleefd. Tijdens de rondreis leer je de bijzondere geschiedenis van de landen kennen.

Rondreis Schotland Ierland

Een rondreis Schotland en Ierland brengt je ook naar het Ierse graafschap Kerry en je begeeft je op de rand van Europa. Je maakt hierbij kennis met zowel de Schotse als Ierse cultuur. Uiteindelijk wordt dit een onvergetelijke reis waarbij alles voor je geregeld is. Het enige wat je nog hoeft te doen is genieten van het schitterende landschap en de kleine romantische dorpjes.

Boek je rondreis door Schotland