Fly Drive Schotland

Als je geen zin hebt om met de ferry een overtocht van 15 uur te maken, dan kan je een fly drive Schotland boeken. Hierbij vlieg je vanuit Amsterdam direct naar Edinburgh of Glasgow. Op het vliegveld staat er meteen een huurauto voor je klaar. Vanuit hier kan je aan je rondreis Schotland beginnen.

Verschillende reisorganisaties organiseren een fly drive Schotland vakantie. Ze hebben de route al voor je uitgestippeld. Het enige wat je hoeft te doen is op de afgesproken datums bij de hotels aankomen. Je hebt met een fly drive vakantie dus de vrijheid om af en toe even van de route af te wijken.

Rondreizen door Schotland

Een extra pluspunt bij een fly drive vakantie is dat je zelf bepaalt hoe lang je ergens blijft. Misschien vindt je persoonlijk een whisky distilleerderij minder belangrijk dan Loch Ness. Doordat je zelf de vrijheid van je eigen huurauto bezit kan je zelf keuzes hierin maken. Je bent hierbij ook niet afhankelijk van een groep zoals tijdens een busreis door Schotland.

Als je een fly Drive Schotland gaat boeken, dan kan je kiezen uit verschillende reisorganisaties. Elke reisorganisatie heeft z’n eigen route door Schotland uitgestippeld. Je kan zo kijken welke route je het meeste aanspreekt voor je definitief gaat boeken. Het is bij een aantal reisorganisaties ook mogelijk om je eigen route samen te stellen. Soms boek je alleen de auto en vlucht en het eerste hotel. De rest van de hotels boek je onderweg aan de hand van de plekken waar je echt wilt overnachten. Uiteraard kan je ook al van tevoren je reis uitstippelen.

Fly drive schotland 2022

Een Fly Drive Schotland 2022 is een ware verkenningsreis door het Schotse landschap. Neem vooral je wandelschoenen mee want je gaat genieten van prachtige natuurgebieden zoals de Schotse Hooglanden en Isle of Skye. Tijdens je verkenning van Schotland in 2022 kan je met je eigen huurauto op pad gaan.

Isle Of Skye rondreis

Maak een rondreis langs de grillige kust en heidehoogvlakte van Schotland. Schotland is een land vol legendes en mythes die je zelf kan ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Loch Ness en spot met wat geluk Nessie. Of breng een bezoek aan de eeuwenoude kastelen waar complete veldslagen om gevochten zijn.

Als liefhebber van de natuur kan je hart gaan ophalen tijdens een fly drive Schotland 2022 vakantie. Geniet van het ruige landschap met stromende riviertjes en hoge bergen. Of breng een bezoek aan één van de vele nationale parken vol natuurschoon. Bezoek bijvoorbeeld het Cairngorms National Park met prachtige watervallen en rotsachtige beekjes.

Whisky liefhebbers kunnen hun hart ook ophalen in Schotland. Dit is de enige plek waar de echte Schotse whisky vandaan komt. Je kan tijdens je fly drive een tussenstop maken bij een aantal distilleerderijen. Je leert hierbij meer over het maken van whisky en je kan het gouden drankje proeven.

Vergelijk vooral de verschillende routes door Schotland bij een fly drive vakantie. Je kan verschillende regio’s van het land gaan ontdekken in 8 of 15 dagen. Elke reisorganisatie heeft z’n eigen unieke rondreis voor je uitgestippeld. Je kan zo verschillende regio’s gaan ontdekken tijdens je rondreis.

Boek je Fly Drive in Schotland

Fly drive legendarisch schotland

Bij reisorganisaties kan je kiezen uit verschillende routes die je met je eigen huurauto kan afleggen. Eén van de mooiste routes is een fly drive legendarisch Schotland. Hierbij maak je een route van 8 dagen langs de meest legendarische plekken in Schotland. Zo krijg je direct de mooiste plekken in dit schitterende land voorgeschoteld.

Begin je reis met een directe vlucht vanaf Amsterdam naar Edinburgh. In deze prachtige oude stad breng je direct een dag door nadat je de huurauto hebt opgehaald. Vanuit Edinburgh rij je daarna naar Pitlochry. Dit is de toegangspoort tot de Schotse Hooglanden. In dit plaatsje kan je ook meteen een whisky proeverij bezoeken in de oudste distilleerderij van Schotland.

Vanuit hier rij je naar het prachtige Iverness. Dit is de culturele hoofdstad van de Schotse Hooglanden. De stad ligt aan de rivier de Ness en heeft een schitterend landschap. Kijk ook niet verbaast op als je doedelzakspelers op straat ziet in Iverness. Vanuit hier kan je ook het meer van Loch Ness bezoeken. Wie weet kan je Nessie wel spotten tijdens je bezoek. Nessie is tenslotte één van de legendes van Schotland.

Meer van Loch Ness

De volgende dag staat een prachtige natuurrit op de planning door de Glen Coe Vallei. Geniet hier van de schattige dorpjes en de ruige eilandjes voor de kust van Schotland. De dag erop rij je naar het zuiden van Schotland naar Trossachs National Park. Dit schitterende natuurgebied is prachtig om te ontspannen in de natuur.

De laatste dag tijdens je rondreis legendarisch Schotland kan je doorbrengen in Glasgow voordat je weer op het vliegtuig stapt. Op het vliegveld lever je de huurauto weer in. Je hebt absoluut een heerlijke rondreis achter de rug door het schitterende Schotland.

Fly drive woest schotland

Ben je van plan om voornamelijk naar Schotland te reizen vanwege het woeste landschap? Dan is een fly drive woest Schotland de perfecte reis om te boeken. Vanuit Amsterdam vlieg je rechtstreeks op het Schotse Inverness. Op het vliegveld staat direct een huurauto voor je klaar om Schotland te gaan ontdekken.

Vanaf Iverness ga je beginnen aan de North Coast 500. Dit is één van de mooiste en ruigste routes door Schotland. Eén van de hoogtepunten op de route is Dunrobin Castle nabij Golspie. Het is een Frans kasteel met 189 kamers gebalanceerd op de ruige kliffen van Schotland. Onderweg kom je natuurlijk nog veel meer natuurschoon tegen. Uiteraard maak je hier regelmatig even een tussenstop.

Tijdens de route kan je ook met de ferry een tussenstop maken bij Orkney Islands. De eilanden zijn prachtig om een wandeling over te maken en staat bekend om de prehistorische dorpen. Er zijn ook nog invloeden van de Vikingen terug te vinden. Verder op de route kan je genieten van de ruige kliffen en ruige kustdorpjes richting Durness.

Legendarisch Schotland

Tijdens de fly drive woest Schotland ga je ook naar verlaten stukjes zoals de omgeving van Gairloch. Bezoek hier de prachtige meren of bezoek Eilean Donan Castle. Dit kasteel is vooral beroemd door de tv-serie Outlander. Of maak een uitstapje naar de Isle of Skye. Dit eiland is één van de mooiste eilanden van Schotland. Je vindt hier grillige bergen en de beste whisky distilleerderijen.

Sluit je fly drive Woest Schotland af met een bezoek aan Nessie bij het meer van Loch Ness. Daarna keer je weer terug naar Iverness voor een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam. Uiteraard met een koffer vol whisky en herinneringen aan woest Schotland.

Fly drive noord schotland

In 8 dagen tijd kan je de schitterende regio van Noord Schotland gaan ontdekken. Met een fly drive Noord-Schotland reis is alles voor je geregeld. Je vliegt direct vanaf Amsterdam naar Inverness in het noorden van Schotland. Dit is de culturele hoofdstad van de Schotse Hooglanden. Op het vliegveld haal je de huurauto op en kan je reis echt gaan beginnen.

Met een Schots ontbijt op de maag kan je beginnen aan een whisky trail. Je kan verschillende distilleerderijen bezoeken en de Schotse whisky’s proeven. Reis vervolgens door naar het uiterste noorden waar je de afgelegen en ongerepte natuur van Schotland kan ontdekken. Maak vooral een tussenstop bij Dunrobin Castle direct aan de kliffen van de zee. Pas wel op voor de geest van de dochter van de 14e graaf van Sutherland die hier rondspookt.

Fly Drive woest Schotland

Maak eventueel tijdens je rondreis Noord Schotland optioneel een uittocht naar de Orkney eilanden. Je vindt hier prehistorische dorpjes en prachtige wandeltochten. Eén van de vorige bewoners van de eilanden waren de ruige Vikingen. Je komt hier nog steeds overblijfselen van tegen. Ga daarna door naar de westkaap waar je prachtige fjorden en inhammen tegenkomt. Waai uit op één van de stranden en spot wildlife.

In de zomermaanden is het mogelijk om in het noorden van Schotland tuimelaars, walvissen en zeehonden te spotten. Uiteraard kan je ook een prachtige wandeltocht langs de kust maken. Daarna is het helaas alweer de hoogste tijd om terug naar huis te gaan. Je fly drive Schotland vakantie zit er helaas alweer op.

Fly drive Schotland 8 dagen

Een fly drive 8 dagen Schotland is ideaal als je kennis wilt maken met het pure Schotland. Is de ideale manier om dit schitterende land vol mythes en legendes te leren kennen. Tijdens de rondreis leer je direct waarom de Schotten trots op hun land, natuur en geschiedenis zijn. Je maakt namelijk kennis met alle hoogtepunten van het land op slechts 2 uur vliegen vanaf Nederland.

Als je graag de natuur wilt ontdekken vlieg je rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Inverness. Dit is de culturele hoofdstad van de Schotse Hooglanden. Vanaf hier gaat je reis door Schotland pas echt beginnen. Op het vliegveld staat je huurauto klaar en na een dag bijkomen trek je naar het Cairngorms Nationaal Park. Je maakt hier kennis met het romantische landschap van Schotland.

De volgende dag staat een route langs de Edradour op de planning. Je brengt een bezoek aan Blair Castle en je maakt eindeloze wandelingen door de natuur. Je brengt ook een bezoek aan Loch Lomond en Loch Katrine. Natuurliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen. Natuurschoon is er tijdens de fly drive 8 dagen in overvloed.

Rondreis met de trein door Schotland

De vijfde dag van de rondreis kan je een bezoek brengen aan Edinburgh of Glasgow. Als je dol bent op historie raden we je vooral aan om naar Edinburgh te gaan. Geniet hier van de Middeleeuwse binnenstad en het schitterende kasteel in de stad. Rij daarna door naar de prachtige Isle of Skye. Met de veerboot bezoek je één van de mooiste eilanden van Schotland.

Na een dag op Isle of Skye keer je weer terug naar het vliegveld. Hier lever je helaas je huurauto alweer in en keer je weer terug naar huis. Gelukkig heb je de herinneringen nog aan het prachtige Schotse landschap.

Fly drive Schotland 15 dagen

Een fly drive 15 dagen Schotland geeft je pas echt een goed beeld van dit schitterende land. Je kan ook meer de tijd nemen om de bezienswaardigheden langs de route te bezoeken. Of om uitstapjes langs de route maken en andere plekken te bezoeken. Zo krijg je pas echt een goed beeld van het schitterende Schotland.

Maak bijvoorbeeld een 15-daagse rondreis Schotland langs de Schotse Hooglanden en rij één van de mooiste autoroutes van Europa. Een unieke ervaring waarbij de kans groot is dat u verliefd wordt op het schitterende Schotland. U gaat namelijk door één van de mooiste streken van Schotland rijden met je eigen huurauto.

Begin je reis in de Schotse Hooglanden door te vertrekken vanuit Inverness. Dit is de hoofdstad van de Schotse Hooglanden. Vanaf Amsterdam is het mogelijk om hier direct op te vliegen. Direct op hert vliegveld staat je huurauto voor je klaar. Je kan hiermee op reis door het prachtige Schotse landschap.

Beginnen in Iverness

Ga met de auto richting Gairloch. Hierbij ligt het meer van Loch Ness en met een beetje geluk kan je hier Nessie spotten. Geniet daarna van een rondreis richting Stornoway. Dit is het laatste stukje Schotse wildernis waarbij je prachtige landschappen doorkruist. Breng ook een bezoek aan de Isle of Skye. Dit is één van de mooiste eilanden van Schotland waar je gegarandeerd op verliefd wordt.

Sluit je rondreis Schotland af met een route langs de kust. Dit is de beroemde route 66 van Schotland waarbij je een schitterend landschap doorkruist. Je komt er steile kliffen tegen en unieke dorpjes die bijna verlaten lijken. Af en toe word je ook nog beloond met een schitterend kasteel. Kortom een unieke route door de natuur van Schotland.

Fly drive schotland compleet

Schotland is met recht één van de mooiste landen van Europa. Je kan zelf de schoonheid van Schotland ontdekken tijdens een fly drive compleet. In 13 dagen kom je langs de mooiste plekken dan dit schitterende land. Bij de rondreis zit ook nog eens alles inbegrepen.

Vlieg vanuit Amsterdam rechtstreeks op Edinburgh of Glasgow om aan je rondreis te beginnen. Op het vliegveld staat je huurauto voor je klaar om aan de historische attracties van Schotland te beginnen. Begin je bezoek aan Edinburgh om daarna naar het schitterende Trossachs National Park te rijden. Dit zijn de Western Hooglanden en staan bekend om de schitterende natuur.

Schotland Rondreis

Breng ook een bezoek aan de Isle of Mull één van de pareltjes aan de Atlantische Oceaan. Je vindt hier een prachtige ruige kustlijn en he dorpje Oban. Vanuit hier ga je door naar het noorden naar het schitterende Isle of Skye. Dit is het mooiste eiland van Schotland.

Nadat je de Isle of Skye ontdekt hebt ga je de kustlijn afrijden. Je komt hier ruige kliffen tegen en prachtige wandelroutes langs de kust. Eindig in de culturele hoofdstad van de Schotse Hooglanden Inverness en bezoek het Dunrobin Castle. Vergeet zeker weten ook niet een bezoek te brengen aan Nessie bij het meer van Loch Ness. Completer dan deze fly drive door Schotland kunnen we het bijna niet bedenken.

Boek je rondreis door Schotland